30 mei 2023 ANKO heeft goed gesprek met Caroline van der Plas

Uitgerekend vandaag - de dag dat haar partij BBB de grootste partij wordt in de Eerste Kamer - maakte Caroline van der Plas tijd vrij voor een gesprek met de ANKO. ANKO-directeur Therèse van ’t Westende en manager belangenbehartiging Gert-Jan Deben spraken met haar o.a. over regeldruk, het lage btw-tarief, het belang van het kappersambacht en de nasleep van corona. Ook BBB’s lijstrekker voor de Eerste Kamer Ilona Lagas schoof aan.

ANKO heeft goed gesprek met Caroline van der Plas

De ANKO maakte op Prinsjesdag 2022 en op 9 februari jongstleden al kort kennis met Caroline, maar van een uitgebreid gesprek was het nog niet gekomen. Tot vandaag. De voorvrouw van de immens populaire BoerBurgerBeweging wisselde met Therèse en Gert-Jan van gedachten over de uitdagingen waar ondernemers voor staan en dan natuurlijk specifiek die in de kappersbranche. Therèse: “Ze was zeer geïnteresseerd en heeft duidelijk hart voor ambachtelijke beroepsgroepen zoals kappers. Het was een prettig gesprek, dat een goede basis vormt voor de toekomst waarin we meer voor elkaar kunnen gaan betekenen.”

Ook deze politica ontving van de ANKO ‘De Knaken van de Kapper’, het stripboek dat inzicht geeft in de financiën van kapper Freddie. Met dit bijzondere beeldverhaal op zoek is de ANKO op een missie om Den Haag meer inzicht te geven in het ondernemerschap, dat lang niet altijd een vetpot is.