8 okt 2018 ANKO legt Tweede Kamer gevolgen btw-stijging uit

Zoals je weet blijft de ANKO zich verzetten tegen de plannen om de btw te verhogen van 6% naar 9%. Deze week kunnen Kamerleden het kabinet vragen stellen over het Belastingplan 2019 en de daarin opgenomen btw-maatregel. Daarom heeft de ANKO vorige week alle financieel woordvoerders uitgelegd wat de gevolgen van de verhoging zijn voor de kappersbranche en hen opgeroepen dit te voorkomen.

ANKO legt Tweede Kamer gevolgen btw-stijging uit

In een brief aan de financieel woordvoerders van alle Kamerfracties biedt de ANKO nogmaals inzicht in de negatieve gevolgen van de btw-aanpassing. Ook leggen we uit wat er nodig is in het Belastingplan 2019 om – als de verhoging toch wordt doorgezet –  de effecten voor onze branche zoveel mogelijk te compenseren.

Reageren

Reacties (4)

Dames-heren salon Tom Molier

Deze maatregel zal vooral de thuis kappers in de hand werken.De consument zal op een gegeven moment de kapper te duur gaan vinden als de kosten voor de kapper maar blijven stijgen.

12 okt 2018

kapsalon gemmy

ja tegen verhoging van btw word te duur voor klanten die in salons komen .thuiskappers vieren hoogtij ,wij hebben huur of kooppand personeel ,verzekeringen, word te gek.

10 okt 2018

Henry van Zwam

ik heb pas een leerling aangenomen dat zijn al kosten op zich, nu de BTW verhoging als dat maar geen kapsters kost ik ben er bang voor de prijs verhogen zeggen ze dan , is de klant hier mee eens de tijd zal het leren.

8 okt 2018

J. Berger

Goedemiddag, Niet alleen de kappersbranche ook de taxibranche. Hoe zit het met levensmiddelen die nu al niet meer te betalen zijn.

8 okt 2018

Reageren op: ANKO legt Tweede Kamer gevolgen btw-stijging uit

* E-mailadres wordt niet gepubliceerd