10 feb 2020 ANKO verwelkomt styliste Danie Bles in Award Commissie

Niemand minder dan zakenvrouw en fashionexpert Danie Bles gaat deel uitmaken van de Award Commissie die de genomineerden voor de ANKO Ondernemers Awards zal kiezen. Mode-ondernemer Bles staat niet alleen aan het roer van de Amsterdam Fashion Week, maar is ook eigenaar van ByDanie, ByDanie Designer Vintage Store, ByDanie Style School en Maison365. 

ANKO verwelkomt styliste Danie Bles in Award Commissie

Danie is een ondernemer pur sang die altijd kansen ziet. Ze staat bekend om haar 365 graden concepten, marketingstrategieën en producties van evenementen. Haar ervaring en kritische blik zal van grote waarde zijn bij het bepalen van de drie genomineerden voor de titel ANKO Ondernemer van het Jaar 2020.

Meer dan 200 voordrachten!

De aanmeldingstermijn voor de award is inmiddels gesloten. Er zijn maar liefst 220 voordrachten gedaan! De komende weken gaat de Award Commissie zich buigen over alle voordrachten en op 30 maart worden de genomineerden bekend gemaakt. Daarna kunnen alle ANKO-leden tot 10 april stemmen op hun favoriet. De winnaar van de ANKO Ondernemers Award 2020 wordt op 19 april bekend gemaakt tijdens het Coiffure Award gala in Hilversum.