1 apr 2021 ANKO zoekt contact met nieuwe Kamerleden

Zoals je weet steekt de ANKO voortdurend veel tijd en energie in de lobby in Den Haag. Juist nu proberen we continu de kappersbranche onder de aandacht te brengen en te houden bij de politiek. Na de verkiezingen van twee weken geleden, zijn gisteren 59 nieuwe leden in de Tweede Kamer beëdigd. We maken graag persoonlijk kennis met hen. Vooral met de Kamerleden die voor de kappersbranche belangrijke onderwerpen in hun portefeuille hebben!

ANKO zoekt contact met nieuwe Kamerleden

De beste introductie is een ‘warme’ introductie. En dus hebben we vorige week de Kamerleden waarmee we tijdens de afgelopen kabinetsperiode – en vooral het afgelopen jaar! - contact hebben gehad (dat zijn er maar liefst 47!) een persoonlijke mail gestuurd. In deze mail bedanken we hen niet alleen voor de samenwerking en hun inzet voor het kappersbelang in de afgelopen kabinetsperiode, maar vragen we hen ook om de ANKO te introduceren bij de nieuwe Kamerleden van hun partij.

Om de belangen van leden en de branche goed te kunnen behartigen is contact met Kamerleden heel belangrijk. Met deze persoonlijke benadering (gebaseerd op inmiddels jarenlange ervaring) planten we zaadjes, die hopelijk in de nabije toekomst tot vruchtbare samenwerking leiden!