2 mrt 2023 ANKO-leden genomineerd voor beste leerbedrijf en praktijkopleider!

De ANKO feliciteert Harma Renting van Team Twins Hair & Beauty en Ton Berg van Hairfix Haarmode van harte met hun nominatie voor respectievelijk leerbedrijf en praktijkopleider van het jaar binnen de sector Groen & Gastvrijheid!

ANKO-leden genomineerd voor beste leerbedrijf en praktijkopleider!

Voor de meer dan 500.000 mbo-studenten in ons land is leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen wordt jaarlijks het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider gekozen en in het zonnetje gezet.

Als volgende stap zijn nu de 9 sectorkamers aan zet. Zij beoordelen per sector welk leerbedrijf en welke praktijkopleider doorgaan naar de finale. Zo zetten straks 18 sectorwinnaars een volgende stap richting de eervolle titel van beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland.

Op 15 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang Beste Leerbedrijf of Beste Praktijkopleider van Nederland noemen.