4 apr 2019 ANKO-voorzitter biedt staatssecretarissen plan aan voor vermindering regeldruk

Zoals je inmiddels ongetwijfeld weet zet de ANKO zich in om de hoge regel- en lastendruk voor kappers te verminderen. Daarom ontmoette ANKO-voorzitter Monique Kempff namens de Coalitie Winkelambacht vandaag staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. 

ANKO-voorzitter biedt staatssecretarissen plan aan voor vermindering regeldruk

De voorzitter overhandigde de beide staatssecretarissen een nieuw plan om de regeldruk te verminderen. In het plan zijn 36 knelpunten geïnventariseerd. Daaruit zijn 12 knelpunten geselecteerd waarmee we aan de slag gaan, zodat de regeldruk voor kappers merkbaar verminderd wordt!

v.l.n.r. Staatssecretaris Keijzer, staatssecretaris Van Ark, ANKO-voorzitter Monique Kempff en ANKO vice-voorzitter Anique Groesbeek.
 
 
 
 
Naast voorzitter Monique Kempff waren namens de ANKO ook vice-voorzitter van de ANKO Anique Groesbeek, directeur Wijnand van Unen en manager belangenbehartiging Gert-Jan Deben aanwezig. Ook waren er diverse ondernemers en vertegenwoordigers van de andere winkelambachtelijke branches.