2 jan 2023 Bezoek de Haarmodelijn met ANKO-korting!

De showcase van de Haarmodelijn vormt al jarenlang de leerzame én gezellige start van het nieuwe trendseizoen. De kaartverkoop van het trendseizoen voorjaar 2023 is van start gegaan. Ben je ANKO-lid? Bestel je tickets dan met korting!

Voor de kick-off van het nieuwe trendseizoen voorjaar 2023, hoef je dit keer niet ver te reizen. Er komen namelijk drie showcases in verschillende regio’s in het land. Zo is er altijd een presentatie bij jou in de buurt!

Door de intiemere aanpak is een nog beter afgestemde mix van show en leren mogelijk, zodat je alles goed kunt zien en meebeleven. Wat níet verandert, is dat je buiten de zaal kunt rondkijken op het inspiratieplein (kom vooral een praatje maken in de ANKO-stand!) en gezellig met collega’s bij kunt praten. En zoals altijd heb je de mogelijkheid om alle trendkapsels uit de show helemaal van dichtbij te zien. Bezoek het event bij jou in de buurt:

Korting voor ANKO-leden

Ook dit jaar krijgen ANKO-leden korting. Nieuw is dat deze korting geldt op losse producten (tickets en toolkit). Per besteld product ontvang je € 4,- korting. Bestel je bijvoorbeeld 10 tickets en een toolkit, dan bedraagt de korting € 44,- (11 producten x € 4,-).

Wil je gebruikmaken van de korting? Log in voor de kortingscode: