22 sep 2021 Geldfit wijst ondernemer met geldzorgen de weg naar hulp

De coronacrisis heeft bij veel ondernemers financiële zorgen veroorzaakt. Met een nieuwe campagne wijst het ministerie van SZW ondernemers met geldzorgen de weg naar hulp.

Geldfit wijst ondernemer met geldzorgen de weg naar hulp

Op de website Geldfit.nl kun je – anoniem! - een korte test doen om te checken hoe je er financieel voor staan en of het verstandig is om hulp te zoeken. Je ziet dan direct welke hulp er is, passend bij jouw specifieke situatie. Dit varieert van coaching door andere ondernemers, persoonlijk advies van de KvK en online tools tot schuldhulp van de gemeente. Als je liever direct in gesprek gaat, krijg je via het gratis telefoonnummer 0800-8115 advies op maat. Een belangrijk advies voor iedereen met geldzorgen: blijf in gesprek en probeer zoveel mogelijk samen een oplossing te vinden. De bereidwilligheid van bedrijven en organisaties om mee te denken is groot en er is vaak meer mogelijk dan men denkt.

Bij Geldfit.nl zijn een groot aantal publieke en private partijen betrokken, waaronder gemeenten, banken, verzekeraars, energiemaatschappijen en grote werkgevers.