9 okt 2019 In memoriam: Ella Vogelaar

Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat Ella Vogelaar op 69-jarige leeftijd is overleden.

In memoriam: Ella Vogelaar

Ella Vogelaar was bijna 8 jaar actief voor de ANKO. Op 1 juli 2011 werd ze benoemd tot voorzitter van de Raad van Advies van de ANKO. Binnen die rol was ze onder meer een aantal keer voorzitter van de werving- en selectiecommissie voor de verkiezingen van bestuursleden. Van mei tot en met december 2018 was zij interim-voorzitter van het bestuur.

Ella heeft veel voor de ANKO gedaan en betekend. Ze is betrokken geweest bij de invoering van het  bestuursmodel en de bewaking van de governance van de vereniging.  Als voorzitter van de werving- en selectiecommissie was ze nauw betrokken bij de samenstelling van het ANKO-bestuur.

In een voor de ANKO lastige periode heeft ze de rol van interim-voorzitter op zich genomen. In korte tijd bouwde ze hiervoor een enorme dossierkennis op. In deze periode heeft ze zich sterk en daadkrachtig getoond en gezorgd voor verbinding binnen de vereniging. Ze speelde ook een belangrijke rol bij het versterken van de relatie met de vakbonden in het kader van de cao.

Ella Vogelaar was een uiterst professioneel bestuurder, maar ook een bevlogen en maatschappelijk betrokken mens met een warm hart voor ambacht en vakmanschap. We zijn haar veel dankbaarheid verschuldigd en wensen haar familieleden en dierbaren veel sterkte.

Reageren op: In memoriam: Ella Vogelaar

* E-mailadres wordt niet gepubliceerd