3 jul 2024 Input van praktijkopleiders gevraagd voor de lobby in Den Haag

Werk of werkte jij recent  in jouw salon met BOL- en/of BBL-leerlingen? Dan willen we graag weten hoeveel tijd en geld jou dat kost, want daarover wil de ANKO – samen met andere werkgeversorganisaties – in gesprek met het nieuwe kabinet. Mogen we 10 minuten van jouw tijd vragen om ons input te leveren? 

Input van praktijkopleiders gevraagd voor de lobby in Den Haag

Onderzoeksbureau ResearchNed heeft twee vragenlijsten ontwikkeld:

  1. De eerste vragenlijst is bedoeld voor de praktijkopleider, degene(n) die in jouw salon leerlingen begeleidt(en). Misschien ben jij dat zelf. Zo niet, stuur deze link dan alsjeblieft door naar de collega die hiervoor verantwoordelijk is.
  2. De tweede vragenlijst gaat over kosten, zoals een eventuele stagevergoeding en over betrokkenheid van jouw bedrijf bij het onderwijs, zoals b.v. via het verzorgen van gastlessen. Deze vragenlijst kun je waarschijnlijk als ondernemer het beste zelf invullen.

Je kunt tot eind juli deelnemen aan dit onderzoek. En zoals altijd; hoe meer respons, hoe beter de ANKO en haar partners voor jou kunnen lobbyen in Den Haag, bijvoorbeeld voor het behoud van de Subsidie Praktijkleren!

Dankjewel alvast voor je medewerking!