6 apr 2021 Schrijf je in voor De Haarmodelijn Online

Op maandag 19 april om 20.00 uur gaat de Haarmodelijn voorjaar-zomer 2021 in première. Je kunt je gratis aanmelden voor dit online event.

Schrijf je in voor De Haarmodelijn Online

Kappers Natasja Keijzer, Ingeborg van de Ven en Patrick Kalle laten je zien wat de trends worden en staan kort stil bij de achterliggende vaktechnieken. Wil jij erbij zijn? Kijk op www.haarmodelijn.nl.

Tijdens de online presentatie komen alle aspecten van het vak voorbij. Zo is er volop aandacht voor knip- en stylingtechnieken, maar ook voor mannentrends en de nieuwste kleurtrends en -technieken. Neem alle praktische tips tot je en laat je inspireren. Je bent dan volledig op de hoogte van de laatste hairfashion trends.

Inspirerende toolkit

Behalve de online presentatie hoort bij de Haarmodelijn ook een ondersteunende toolkit. In deze uitgebreide online toolkit vind je onder meer heldere vaktechnische video’s waarin alle benodigde knip-, snij- en kleurtechnieken stap voor stap worden uitgelegd. Ideaal voor het trainen van je skills in de eigen vertrouwde omgeving van je salon. Daarnaast tref je ook marketingmateriaal aan om je salon te promoten en contact te houden met je klanten. Binnenkort kun je de toolkit bestellen

Als ANKO-lid krijg je €5,00 korting op de toolkit. De toolkit kost met poster €38,- en zonder €28,- (excl.BTW).

Ik wil me direct aanmelden! >