3 okt 2019 Taboe doorbreken op de Dag van het Haarwerk

Ongeveer één op de vier mensen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen - maar ook bij mannen - is een groot taboe. Mensen bij wie het haar gaat uitvallen, kunnen te maken krijgen met verminderd zelfvertrouwen en zelfs psychische problemen. Zij durven vaak niet over hun probleem te praten. Met de ‘Dag van het Haarwerk’ op woensdag 9 oktober 2019 wil de ANKO Sectie Haarwerken dat taboe doorbreken.

Taboe doorbreken op de Dag van het Haarwerk

Er zijn namelijk goede behandelingen én oplossingen bij haarproblemen. ANKO haarwerkspecialisten zetten op deze speciale dag hun deuren open voor alle geïnteresseerden.

Ook zal op 9 oktober 2019 een aantal dappere vrouwen op het ANKO kantoor de pers te woord te staan. Zij gaan laten zien wat de impact is van haarverlies, en wat professioneel advies en een goed haarwerk voor hen betekent. Bekende haarwerkdraagsters Marijke Helwegen en actrice Katarina Justic zijn ook aanwezig en vertellen hun persoonlijke verhaal.

Reageren

Reacties (1)

Vincent

Haarverlies kan inderdaad een enorme impact op je leven hebben. Van onzekerheid tot het verlies van zelfvertrouwen. Goed initiatief om taboes rondom haarverlies te doorbreken met deze actie. https://www.haarhuishammer.nl/haarwerken

11 dec 2019

Reageren op: Taboe doorbreken op de Dag van het Haarwerk

* E-mailadres wordt niet gepubliceerd