1 nov 2022 Therèse van 't Westende gestart als directeur ANKO

Op 1 november is Therèse van 't Westende-de Bijl gestart als directeur van de ANKO: "Samenwerken en verbinding zoeken staan wat mij betreft centraal"

Therèse van 't Westende gestart als directeur ANKO

Voor Therèse van 't Westende-de Bijl is de verenigingswereld de rode draad in haar loopbaan. Na een aantal jaren voor commerciële organisaties met een focus op branche- en beroepsorganisaties te hebben gewerkt, maakte ze in 2013 de overstap naar de verenigingswereld als directiesecretaris van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. In 2017 werd ze algemeen directeur van het Register Belastingadviseurs. Deze beroepsvereniging vertegenwoordigt 6.500 fiscalisten met een focus op de mkb-adviespraktijk.

Therèse verheugt zich op de nieuwe uitdaging: "Ik zie een branche met duidelijke ambities en uitdagingen en dat vraagt om krachtige belangenbehartiging en een club die staat voor haar leden. Daar ga ik me de komende jaren hard voor maken. Samenwerken en verbinding zoeken staan wat mij betreft daarbij centraal. Ik kijk ernaar uit om met de leden, het bestuur en het bureau invulling te geven aan de verenigingsstrategie, zodat ANKO een nóg krachtigere vereniging wordt, die haar leden optimaal kan bedienen."

ANKO-voorzitter Maurice Crusio: "Ik ben heel blij dat we met Therèse een ervaren mkb-verengingsdirecteur aan ons hebben weten te verbinden, zodat we onze leden zo goed mogelijk terzijde kunnen staan bij de uitdagingen in de branche en het succesvol ondernemen."