25 mrt 2021 Vraag tijdig uitstel belastingen aan

Mede door onze gezamenlijke lobby kunnen ondernemers vóór 1 juli 2021 uitstel aanvragen voor het betalen van belastingen. Ben jij door de coronacrisis in financiële problemen gekomen? Vraag dan voor 1 juli uitstel aan bij de Belastingdienst. 

Vraag tijdig uitstel belastingen aan
  • Heb je nog niet eerder uitstel voor betalingen aangevraagd? Zodra het verzoek is ontvangen, stopt de Belastingdienst met invorderen en worden de betalingen opgeschort tot 1 juli 2021.

  • Heb je dit jaar al een verlenging van uitstel van betalingen gekregen van de Belastingdienst? Dan loopt dit uitstel automatisch door tot 1 juli 2021.

  • Heb je al  een aanvraag voor uitstel van betaling aangevraagd bij de Belastingdienst en verloopt dit verzoek voor 1 juli? Dan is het mogelijk om verlenging van uitstel betalingen aan te vragen.

De Belastingdienst stuurt ondernemers vóór 1 oktober 2021 een brief met een aflossingsregeling. Hiermee wordt de opgebouwde schuld in 36 maanden (oktober 2021 - oktober 2024) afgelost. Wij knokken door om dit uitstel nog verder te verruimen voor ondernemers. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.