Maandag 17 juni 2019

Hoe herken je een haar- of hoofdhuidaandoening? Wat kun je voor je klant betekenen en waar liggen je grenzen? En hoe kan je deze kennis succesvol in je salon toepassen?

Als professionele kapper heb je actuele kennis en de nieuwste inzichten nodig, zodat je je klant zo goed mogelijk kunt adviseren - of doorverwijzen. De ANKO brengt je kennis weer helemaal op peil tijdens het Haar & Hoofdhuid Event 2019 op maandag 17 juni! 

GET YOUR TICKET! >>>


Met dagvoorzitter 
PATTY BRARD!

& special guest 
LECO VAN ZADELHOFF

 Jouw kopzorgen én die van je klant 

Veel Nederlanders hebben klachten op het gebied van haar en hoofdhuid, variërend van vet haar of roos, tot ernstige jeuk, alopecia of zelfs kwaadaardige moedervlekken. Maar de meeste klanten uiten hun zorgen niet omdat ze zich ervoor schamen. Tijdens dit interactieve event leer je omgaan met jouw kopzorgen én die van je klant.

Wat kun je verwachten?
Na een heerlijk lunchbuffet leert dermatologe Harma Stenveld je alles over het herkennen van verschillende haar- en hoofdhuidaandoeningen. Deze basiskennis (of opfrisbeurt ervan!) zou eigenenlijk iedere kapper in huis moeten hebben. Wat doe je als je een probleem signaleert? Samen met haarwerkspecialist Willeke Pietersma vertelt ze je alle do's & don't's. Dominique Snip neemt je mee in de specifieke problematiek bij black hair en niemand minder dan Leco van Zadelhoff geeft je zijn tips & tricks. Beiden delen hun expertise met jou aan de hand van een model op het podium.


Dagvoorzitter is Patty Brard!

Praat mee
Patty Brard praat het event op geheel eigen wijze aan elkaar en zorgt voor interactie met je zaal. Stel je vragen en leer hoe jij je met deze nieuwe dienstverlening ook kunt onderscheiden in de markt!

GET YOUR TICKET! >>>

 Prijs

  • €119 voor ANKO-leden
  • €159 voor niet-leden
  • €89 voor ANKO Haarwerkspecialisten

Prijzen zijn exclusief btw.

Een heerlijke lunch is inbegrepen bij deze middag en na afloop ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag. Je ontvangt ook een certificaat van deelname. Kortom, dit Haar & Hoofdhuid Event mag je niet missen!

Wie zijn onze sprekers?

SPECIAL GUEST:
Leco van Zadelhoff
 

Leco is misschien wel Nederlands meest bekende en meest succesvolle kapper en visagist. Al jaren laat hij bekend Nederland shinen! Chantal Janszen, Caroline Tensen, Leontine Borsato en Daphne Deckers mag hij tot zijn vaste klantenkring mag rekenen. De meester laat tijdens het Haar & Hoofdhuid Event zien hoe hij omgaat met haar- en hoofdhuidproblemen.

HUIDEXPERT:
Harma Stenveld

Harma Stenveld is dermatoloog en kan als geen ander op eenvoudige, inspirerende en boeiende wijze vertellen over het grote scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. Jeuk, schilfers, psoriasis maar ook melanomen en alopecia bespreekt ze op begrijpelijke wijze. Tegelijkertijd geeft ze aan welke oplossingen jij als kapper kan aanbieden. Harma helpt je je basiskennis uit te breiden of op te frissen!

BLACK HAIR SPECIALIST:
Dominique Snip

Op 21-jarige leeftijd besloot Dominique Snip al haar gestraigth haar af te knippen en voortaan te kiezen voor haar natuurlijke kroeshaar, haar Crown of Glory.  Dominique is eigenaar van twee natural hair salons en de Natural  Hair Academy en gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblematiek. Tijdens het event vertelt zij over de specifieke problemen, uitdagingen en oplossingen voor black hair.

 

HAARWERKSPECIALIST:
Willeke Pietersma

Willeke Pietersma is kapper, visagist en haarwerkspecialisten voorzitter van de ANKO Sectie Haarwerken. In haar veelgeprezen salon ‘De Haarzaak’ behandelt ze mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Zij weet als geen ander wat te doen als je een probleem signaleert, welke hulp je zelf kunt bieden en wanneer je door moet verwijzen naar een medisch specialist. 

 

LOCATIE:
Spant! in Bussum

Spant is makkelijk bereikbaar met de auto en er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook is Spant goed bereikbaar met het OV. Treinstation Bussum Zuid en de bushalte liggen op loopafstand.

Routebeschrijving >

Wanneer?
Hoe laat?

Het Haar & Hoofdhuid Event 2019 vindt plaats op maandag 17 juni vanaf 12:00 uur.

Rond 17:30 uur is het programma afgelopen.

Leveringsvoorwaarden

  • Betaling van de toegangsprijs voor dit evenement geschiedt via automatische incasso
  • Annuleren kan alleen telefonisch (035 - 525 95 00)
  • Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het evenement.
  • Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige bedrag verschuldigd.
  • Bij verhindering kun je je laten vervangen door een collega. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.
  • ANKO behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen of andere onvoorziene omstandigheden, het evenement of een deel hiervan geen doorgang te laten vinden. Vanzelfsprekend worden de deelnemers hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Reeds betaalde entreekosten worden dan terugbetaald.
  • Bij plotselinge annulering door ANKO kunnen bezoekers geen reistijd en reiskosten in rekening brengen.