Maandag 11 juni 2018

Hoe herken je een haar- of hoofdhuidaandoening? Wat kun je voor je klant betekenen en waar liggen je grenzen? En hoe kan je deze kennis succesvol in je salon toepassen? Kom voor de antwoorden op 11 juni naar het ANKO Haar & Hoofhuid Event!

Het event is inmiddels uitverkocht.
Wil je op de reservelijst geplaatst worden? Mail ons!

Met dagvoorzitter
Fred van Leer!

Jouw kopzorgen én die van je klant
Veel Nederlanders hebben klachten op het gebied van haar en hoofdhuid, variërend van vet haar of roos, tot ernstige jeuk, alopecia of zelfs kwaadaardige moedervlekken. Maar de meeste klanten uiten hun zorgen niet omdat ze zich ervoor schamen. Tijdens dit interactieve event leer je omgaan met jouw kopzorgen én die van je klant.

Wat kun je verwachten?
Na een heerlijk lunchbuffet leert dermatologe Harma Stenveld je alles over het herkennen van verschillende haar- en hoofdhuidaandoeningen. En wat doe je als je een probleem signaleert? Welke hulp kun je zelf bieden en wanneer verwijs je door naar een medisch specialist? Meester Barbier Joost Mulleman neemt je mee in de specifieke problematiek van de mannenhuid.

Praat mee
Tijdens het interactieve rondetafelgesprek kun je ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. Hoe hebben zij hun kennis over haar- en hoofdhuidproblemen succesvol geïmplementeerd in hun salon? Stel je vragen en leer hoe jij je met deze nieuwe dienstverlening ook kunt onderscheiden in de markt!

Fred van leer, leer van Fred!
De middag wordt begeleid door niemand minder dan Fred van Leer, stylist van de sterren. Hij deelt zijn visie op haar en zelfvertrouwen. Na afloop kun je Fred persoonlijk ontmoeten tijdens een ‘meet & greet’. Op onze informatiemarkt maak je kennis met verschillende producten op het gebied van haar- en hoofdhuidaandoeningen.

Prijs

  • €99 voor ANKO-leden
  • €139 voor niet-leden
  • €69 voor haarwerkspecialisten

Prijzen zijn exclusief btw.

Een heerlijke lunch is inbegrepen bij deze middag en na afloop ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag. Kortom, dit Haar & Hoofdhuid Event mag je niet missen!

Wie zijn onze sprekers?

Fred van Leer 

Al jaren verzorgt Fred van Leer de styling voor verschillende televisieprogramma’s en tijdschriften. Verder werkte hij mee aan programma's als Dames in de Dop, RTL Boulevard, X-Factor en Holland's Next Topmodel. Met 500.000 volgers op social media is Fred van Leer een populaire influencer. Eind mei komt zijn boek ‘Leer van Fred’ uit, met tips & tricks.

Harma Stenveld

Harma Stenveld is dermatoloog en kan als geen ander op eenvoudige, inspirerende en boeiende wijze vertellen over het grote scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. Jeuk, schilfers, psoriasis maar ook melanomen en alopecia bespreekt ze op begrijpelijke wijze. Tegelijkertijd geeft ze aan welke oplossingen jij als kapper kan aanbieden.

Joost Mulleman

Meester Barbier Joost Mulleman is creative director en trainer bij de Barberschool. Joost won als barbier al vele prijzen en draagt nu zijn kennis over dit mooie oude vakmanschap met liefde en passie over aan anderen. Hoe besteedt de barbier op een goede wijze aandacht aan de problematiek van de mannenhuid? Joost mag het weten en vertelt het je graag!

 

Willeke Pietersma

Willeke Pietersma is kapper, visagist en haarwerkspecialist. In haar veelgeprezen salon ‘De Haarzaak’ behandelt ze mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Ook geeft ze als initiatiefneemster van ‘Prinses voor een dag’ vrouwen met kanker een koninklijke make-over. Willeke is bestuurslid bij de ANKO en voorzitter van de sectie Haarwerken.

 

Yvonne de Boer

Yvonne de Boer is een bevlogen ondernemer met een groot gevoel voor maatschappelijk ondernemen. Als specialist in hoofdhuidproblemen en de behandelingen daarvan, vertelt zij graag meer over hoe zij haar specifieke kennis inzet in haar bedrijf. Yvonne is tevens oprichtster en voorzitter van de Stichting Haarwensen.

Mystery Guest

Geen event zonder funfactor, dus ook daar is voor gezorgd! We houden het graag nog even spannend, maar kunnen je wel verklappen dat onze mystery guest het event met een fijne dosis humor, een vette knipoog en grote hap (gebakken) lucht zal komen opluisteren. En je gaat na afloop gegarandeerd vrolijk en positief weer naar huis. Komt dat zien, komt dat zien!

Programma

12.00: Ontvangst – Lunchbuffet en informatiemarkt
13.00: Welkomstwoord door Willeke Pietersma (ANKO)
13.05: Opening programma door dagvoorzitter Fred van Leer
13.15: Harma Stenveld: hoe herken jij haar- en hoofdhuidproblemen?
14.15: Verrassingsact
14.30: Joost Mulleman: De kopzorgen van je mannelijke klanten
15.00: Koffiebreak en informatiemarkt
15.30: Leer van Fred!
15.45: Rondetafelgesprek met Yvonne de Boer en Willeke Pietersma
16.30: Wrap-up en afsluiting door Fred van Leer 
16.45: Netwerkborrel
17.30: Einde programma

Leveringsvoorwaarden

  • Betaling van de toegangsprijs voor dit evenement geschiedt via automatische incasso
  • Annuleren kan alleen telefonisch (035 - 525 95 00)
  • Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het evenement.
  • Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige bedrag verschuldigd.
  • Bij verhindering kun je je laten vervangen door een collega. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.
  • ANKO behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen of andere onvoorziene omstandigheden, het evenement of een deel hiervan geen doorgang te laten vinden. Vanzelfsprekend worden de deelnemers hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Reeds betaalde entreekosten worden dan terugbetaald.
  • Bij plotselinge annulering door ANKO kunnen bezoekers geen reistijd en reiskosten in rekening brengen.