Inge & Pieter:

Juridisch advies voor ondernemende kappers

Als eigenaar van een kapsalon krijg je ongetwijfeld te maken met conflicten met het personeel, de verhuurder of een leverancier. Wij staan je in zo'n geval graag bij met duidelijk juridisch advies. Daarbij kijken wij niet alleen naar de ‘kleine lettertjes’, maar vooral naar praktische, werkbare oplossingen. In goed overleg met jou zoeken wij naar mogelijkheden om een geschil zo efficiënt en snel mogelijk tot een goed einde te brengen.

mr. Inge Bruinsma & mr. Pieter Holtrigter

Voordeel ANKO-leden

Een groot voordeel voor de ANKO-leden is dat wij werken zonder commercieel belang. Ons belang is dus niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar slechts om kostendekkend individuele belangen te behartigen.

ANKO-leden krijgen korting op het tarief, waardoor zij € 99,- per uur (ex. btw) betalen (facturatie per 6 minuten). Niet-leden betalen € 165,- per uur.

Per jaar kunnen leden gebruik maken van 2 uur gratis advies >

Je kunt bij ons terecht met vragen over:

  • Arbeidsrecht: denk aan begeleiding bij het beëindigingen van de arbeidsovereenkomst of het opstellen en/of beoordelen van een vaststellingsovereenkomst, schending van het non-concurrentie- en relatiebeding of een zieke medewerker die niet of onvoldoende meewerkt aan de re-integratie.

  • AVG Checklist: 

    We hebben een gratis stappenplan voor ANKO-leden gemaakt waarmee je in 8 eenvoudige stappen jouw onderneming/ kapsalon ‘AVG-proof’ kunt maken. Bekijk het AVG Stappenplan.

  • Conflicten met leveranciers: denk aan producten met een gebrek of niet tijdig geleverde goederen.

  • Huurrecht bedrijfsruimte: denk aan huurprijsaanpassingen, achterstallig onderhoud, verstoring van het huurgenot en opzegging van de huurovereenkomst.

Problemen voorkomen

Om problemen te voorkomen (voorkomen is beter dan genezen) bieden wij ook een quickscan voor contracten aan. Altijd handig om te weten waar je voor hebt getekend (opzegtermijn etc.) of wilt gaan tekenen.

Contact

Neem contact op via info@anko.nl of bel de ANKO Ledenservice op 035 - 525 9500.