Opzeggen lidmaatschap van de ANKO

Overweeg je je lidmaatschap op te zeggen? Dat zou jammer zijn! Als vereniging zijn we er voor jou met ondersteuning, advies, inspiratie en hulp op het gebied van ondernemerschap. En samen werken we aan een sterke kappersbranche en een succesvolle toekomst. Maar de kracht van een grote, krachtige club begint bij individueel lidmaatschap.

Niet tevreden? Laat het ons weten!

Ben je niet tevreden over je lidmaatschap of vraag je je af wat de meerwaarde er van is? Laat het ons weten en we maken een afspraak met je. Samen kunnen we kijken hoe je het maximale uit je lidmaatschap kunt halen en welke besparingen je kan realiseren!

Toch opzeggen?

Weet je zeker dat je het lidmaatschap wilt opzeggen? Dan kan je dit schriftelijk of bij voorkeur via onderstaand formulier doen. We hebben bij opzegging je lidmaatschapsnummer nodig en horen graag de reden van opzeggen. Als het gaat om een bedrijfsbeëindiging, geef dan aan per wanneer dit is. Mocht je de salon verkopen, dan horen we graag wie de nieuwe eigenaar is.

Tijdig opzeggen voor 1 november

Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan moet de opzegging vóór 1 november bij de ANKO binnen zijn. Het lidmaatschap stopt per 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het gebeurt helaas weleens dat een lid aan het begin van het nieuwe jaar alsnog wil opzeggen. We kunnen het lidmaatschap echter niet eerder beëindigen dan met ingang van 1 januari van het daaropvolgend kalenderjaar.

Bedrijfsbeëindiging

Besluit je in de loop van het jaar te stoppen met je salon? Houd je kosten dan zo laag mogelijk door een uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel waarop de beëindiging staat vermeld, naar onze ledenadministratie te sturen. Op die manier weten wij dat jouw onderneming is uitgeschreven en stoppen wij het lidmaatschap per einde van de maand.

Bevestiging van opzegging

Wanneer je je lidmaatschap beëindigt, krijg je van ons altijd een schriftelijke bevestiging.

Vragen?

Heb je een vraag over opzeggen? Neem dan contact op met de ANKO Ledenservice via telefoonnummer 088 - 998 75 00 of vul het contactformulier in.

Dit formulier is niet beschikbaar.

Vragen over deze pagina? Neem contact op met de ANKO Ledenservice.

Lid worden van ANKO

Nieuwsgierig naar ANKO?

Dat snappen we! Want wat doet de ANKO nou precies en waarom zou je lid worden? Hier leggen we het je uit!

Vertel mij meer!

Denk en praat mee

Discussieer mee of stel je vragen via social media.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook en Instagram.