Ondernemersadviseur Sandra van der Kolk

Sandra kent de Nederlandse kappersbranche op haar duimpje. Niet zo gek ook, want ze loopt er al meer dan 30 jaar in rond. Ze begon als kapster en werd al snel teammanger bij meerdere salons. Met haar gevoel voor business, liefde voor het vak en organisatorische en financiële capaciteiten groeide ze vervolgens van regiomanager naar accountdirector van een groot internationaal kappersbedrijf. Na een sabbatical begon ze in 2016 bij de ANKO.

Sandra geeft trainingen en bezoekt kappers in heel Nederland - leden en niet-leden - om met hen van gedachten te wisselen over de kappersbranche, het werk van de ANKO, wel of niet lid worden en de uitdagingen van het runnen van een kappersbedrijf.

Zelf zegt ze daarover: "Onze prachtige kappersbranche is zo ontzettend divers. Ik geniet van alle gesprekken die ik voer, of dat nou met een stoere barbier is, een door de wol geverfde ketenmanager of een beginnende zzp'er. Het is voor mij en de ANKO altijd leerzaam. En omgekeerd is het fijn dat ik tips en advies kan geven." 

Wil je dat Sandra een keertje bij jou langs komt?
Neem dan contact op met de ANKO Ledenservice.

 Lid worden van de ANKO