Extra promotie voor deelnemende kappers met selfieactie!


Anders dan vorig jaar kunnen de kappersbonnen van de LINDA.foundation niet in de drukke decembermaand ingeleverd worden. Maar dat betekent niet dat we in de feestmaand geen aandacht besteden aan de geweldige missie van Linda de Mol en haar foundation. Want dit jaar kun je ook je ‘gewone’ klanten bij de actie betrekken.

Hoe? Door hen mee te laten doen aan de speciale Facebookactie!

Selfie voor LINDA.foundation

Je klant kan een bijdrage leveren aan de LINDA.foundation door online* of via de donatiebox een bedrag te doneren. Heb jij je opgegeven voor de actie, dan ontvang je eind november zo’n donatiebox in je deelnamepakket. Online doneren is natuurlijk helemaal makkelijk; dat kan je klant eenvoudig doen via een bankierapp op zijn telefoon.

Als je klant vervolgens een selfie vanuit de kappersstoel uploadt naar Facebook en jouw salon tagt, dan maakt hij of zij kans op mooie prijzen. Bovendien is het  hele mooie promotie voor jou! De beste reclame gaat ten slotte via tevreden – en zelfs trotse! - klanten.

* De speciale actiewebsite is vanaf 1 december in de lucht!

Deelnamepakket

Heb je je aangemeld voor ‘Wij Knippen voor LINDA.foundation’, dan ontvang je eind november een deelnamepakket. Daarin vind je alles wat je moet weten over de actie, de donatiebox en stickers voor op de spiegels in je salon.

Via de sticker vertel je jouw klanten wat jij doet voor de LINDA.foundation en worden je klanten gewezen op de Facebookactie. Natuurlijk ontvang je in het deelnamepakket ook weer de leuke LINDA.foundation-ballonnen, buttons en een sticker voor op de deur van je salon.