Arbeidsrecht anno 2021 en functioneringssystematiek

Ben jij liever lekker in de salon bezig dan met juridische zaken en personeelsdossiers? Maar heb je ook personeel en wil je graag als ondernemer op de hoogte te zijn van actuele juridische zaken op personeelsgebied? En hoe zet je de afspraken met medewerkers op een correcte manier op papier?

Sinds januari 2020 hebben we te maken met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Voor ondernemers in de kappersbranche heeft de ANKO de workshop ‘Arbeidsrecht en functioneringssystematiek’ ontwikkeld, waarin kort de belangrijkste punten van deze wet op eenvoudige wijze worden uitgelegd.

In de training leer je snel en eenvoudig de van gesprekken met je medewerkers vast te leggen, op een juridisch juiste manier. De systematiek is ook een tool om je medewerkers concrete handvatten te geven om zich te ontwikkelen. En komen  er problemen komen tussen jou en je werknemer, dan heb je vanaf het begin af aan een goed personeelsdossier.

Online
Mr. Inge Bruinsma (juridisch adviseur) en Miriam IJsseldijk (personeelsadviseur) brengen je Online (via Zoom) in 3 uur helemaal op de hoogte. En daar hoef je dus  de deur niet voor  uit! Voorafgaand aan de workshop krijg je alle benodigde formulieren en informatie thuis gestuurd. Deze kun je daarna direct in je eigen salon en voor je medewerkers gebruiken.

Je hebt twee dingen nodig om deze training online te volgen:

  • Een laptop/ computer met audio-en video verbinding
  • Goede wifi

Inschrijven

Programma
De volgende onderwerpen aan bod:

  • Nieuwe ontwikkelingen en wetgeving (WAB)
  • Dossieropbouw
  • De ANKO functioneringssystematiek

Arbeidsrecht anno 2021 en functioneringssystematiek

16 feb 2021, 18:30 - 21:30 Online workshop , Online workshop
Trainer: Miriam IJsseldijk en Inge Bruinsma


Kun je niet?
Blijf op de hoogte van nieuwe data en locaties Houd mij op de hoogte

ANKO-leden : €178,00
Niet-leden: €279,00

Inschrijven