GRATIS: Online Marketing voor Kappers

Wil jij meer klanten bereiken via internet en je salon en website goed profileren? En wil je weten welke online kanalen je daarvoor kunt inzetten? 

Speciaal voor leden organiseert de ANKO Academie samen met Google een workshop 'Online Marketing voor Kappers'. Tijdens deze workshop leer je meer over hoe je jezelf online promoot en kun je al je vragen stellen aan de experts van Google. De workshop is exclusief voor leden en gratis toegankelijk. 

Tijdens deze workshop combineren we de twee basis onderwerpen van de Google Digitale Werkplaats die gericht zijn op de eerste stappen die je kunt zetten om je online te profileren als ondernemer. Deze workshop helpt je een start te maken et het opstellen van een basis online profiel op onder andere Google Mijn Bedrijf (GMB).

Ook spreken we kort over het aanmaken van een bedrijfsprofiel op zowel LinkedIn als Facebook zodat jij de keuze kunt maken op welke kanalen je je wilt richten voor je online profilering als ondernemer.

Wat ga je leren?

  • Het communiceren van je sterke punten
  • Het opstellen van je persoonlijke profiel 
  • Het vertalen van je sterke punten en personal brand naar een online profiel 
  • Het opzetten en inrichten van Google Mijn Bedrijf
  • Het opzetten en inrichten van je LinkedIn bedrijfspagina
  • Het opzetten en inrichten van je Facebook bedrijfspagina

We sluiten af met een praktische opdracht waar we tijdens de workshop meteen mee aan de slag gaan. Zo weet jij na de workshop zeker dat potentiële klanten jou online zien zoals jij dat bedoeld hebt. 

Deze workshop is exclusief en gratis voor ANKO-leden

De workshop wordt gegeven door experts van Google.