GRATIS: Online Marketing voor Kappers

Wil jij meer klanten bereiken via internet, weten hoe je je salon kunt profileren? En wil je weten welke online kanalen je daarvoor kunt inzetten? 

Speciaal voor leden organiseert de ANKO Academie samen met Google een workshop 'Online Marketing voor Kappers'. Tijdens deze workshop leer je meer over hoe je jezelf online promoot en kun je al je vragen stellen aan de experts van Google. De workshop is exclusief voor leden en gratis toegankelijk. Je krijgt bergen met tips én een heerlijke lunch.

  • Start en ontvangst met een lunch
  • workshop 1: Het kiezen van de juiste kanalen
  • korte (koffie/thee) pauze
  • workshop 2: Hoe profileer je je salon online
  • Tot slot: mogelijkheid tot coaching/netwerken

De workshop wordt gegeven door experts van Google.

Reageren

Reacties (2)

Kapsalon Kamsteeg

Goedemiddag, Gisteren hebben wij de cursus: online marketing voor kappers gevolgd in Tilburg. Helaas was deze cursus heel anders dan verwacht. Allereerst ging deze cursus niet over het promoten van je salon of hoe je bijv. je site bereikbaar kunt maken enz. Maar over hoe je jezelf moet promoten, of te wel hoe je je cv op moet stellen en jezelf toonbaar maken op het internet. Ook werden er verder geen tips gegeven hoe je dan wel je salon onder de aandacht kan brengen en wat jou uniek maakt. Dit is misschien interessant als je opzoek bent naar een baan maar niet als je een eigen bedrijf hebt of al in een salon werkt. Eerst dachten wij dat het aan ons zou liggen dat we het niet bijpassend vonden bij wat ons was vertelt over de cursus, maar op een gegeven moment hoorde we meerdere mensen zeggen dat ze het zonde van hun tijd vonden. Zeker rond deze drukke dagen. Wij en ook de rest die aanwezig waren hebben hier erg ver voor gereden. En toen we hierna vroegen kregen wij te horen van Google dat de anko het verkeert begrepen heeft over wat de bedoeling was van deze cursus. En dat we eigenlijk de cursus van vandaag (dinsdag) hadden moeten volgen doordat dit leuker was geweest. Niks te nadelen van jullie maar wij vinden het erg jammer dat het zo is gelopen. Ik hoop graag dat jullie hier nog op kunnen reageren. Met vriendelijke groet.

11 dec 2018

Ibo Uyttenhove

Ik meld mij aan voor de gratis marketing training

23 aug 2018

Reageren op: GRATIS: Online Marketing voor Kappers

* E-mailadres wordt niet gepubliceerd