Het nieuwe arbeidsrecht voor kappers (Wab)

Als je met personeel werkt is het niet alleen belangrijk om effectief leiding te geven, maar ook om je zaakjes als werkgever juridisch goed op orde te hebben. Vooral in situaties waarbij je afscheid neemt  van een medewerker - of juist een contract sluit, of als er sprake is van ziekteverzuim – wil je niet voor verrassingen komen te staan. Deze workshop biedt je tips & tricks, behoedt je voor valkuilen en geeft je kort en bondig inzicht in wat de nieuwe wet Wab (Wet arbeidsmarkt in balans) betekent voor werkgevers in de kappersbranche.

Inschrijven

Na de workshop heb je kennis van de nieuwe wet Wab en inzicht in je rechten en plichten als werkgever in de verschillende fases van een dienstverband; van het aangaan van een arbeidsovereenkomst tot het beëindigen ervan.

De volgende onderwerpen aan bod:

  • De sollicitatiefase;
  • Het aangaan van een arbeidsovereenkomst;
  • Rechten en plichten (goed werkgever- en werknemerschap, loon, ziekte, vakantiedagen);
  • Ontslag;
  • Na het ontslag;
  • Nieuwe ontwikkelingen en wetgeving (Wab).

Uiteraard is er veel ruimte voor vragen en eigen situaties.

Het nieuwe arbeidsrecht voor kappers (Wab)

11 feb 2020, 10:00 - 14:00 ANKO kantoor Gooierserf , Huizen
Trainer: Pieter Holtrigter


Kun je niet?
Blijf op de hoogte van nieuwe data en locaties Houd mij op de hoogte
  • ANKO-leden €175,-
  • Niet-leden € 275,-

Prijzen zijn ex. btw en incl. lunch

Pieter Holtrigter, juridisch adviseur

Inschrijven

Reageren

Reacties (4)

B Willems

Sluit me aan bij de kritiek . Ik vind ook dat de cursussen veel te pittig geprijsd zijn . En voor informatie over wetgeving al helemaal. B Willems

14 jan 2020

F.R.J.van Stevendaal

Het zal de ANKO weer eens niet zijn die geld weet te slaat uit veranderingen die de overheid ons weer gaat opleggen. Anko beleidsmakers doe eens wat extra voor jullie professionele leden die al veel contributie betalen voor een lidmaatschap van deze club, en zet niet overal een prijs op. Gewoon er zijn voor de leden en belangrijke zaken GRATIS delen met jullie leden. Een goed functionerende brancheorganisatie is er toch voor haar betalende leden en niet andersom!! Dus stop met geld te vergaren over de rug van jullie leden. F.R.J. van Stevendaal van: DAMES EN HERENKAPSALON ANNEKE HAUTE COIFFURE. Raamsdonksveer.

13 aug 2019

ANKO

Hoi I.Haan, alle wijzigingen die met deze nieuwe wet in werking treden kan je raadplegen via: https://www.anko.nl/wat-we-bieden/informatie-en-inspiratie/per-1-januari-2020:-wet-arbeidsmarkt-in-balans-wab Op deze pagina kan je ook per onderwerp aandachtspunten en handige tips raadplegen. de cursus gaat veel breder dan alleen de wijzigingen door deze wetgeving. Groet, Anko

12 aug 2019

I.Haan

Waarom wordt er niet gewoon uitleg gegeven over een nieuwe wet, die belangrijk is voor ons als leden van de Anko, waarom moet er weer betaald worden voor de tips en trics ,die jullie ook gewoon op de site kunnen gaan zettten. Ik vind dit weer pure geldklopperij.

12 aug 2019

Reageren op: Het nieuwe arbeidsrecht voor kappers (Wab)

* E-mailadres wordt niet gepubliceerd