Dit doet de ANKO voor jou!

Als zelfstandige in de kappersbranche geniet je ongetwijfeld van je vrijheid en flexibiliteit. Maar alleen kan ook best ‘alleen’ zijn, als je het even niet meer weet en er niemand is die jouw ‘kappersbusiness’ écht goed kent om mee te sparren. Hartstikke handig en fijn dus om lid te zijn van de ANKO! 

Ontdek hier alle voordelen van het ANKO lidmaatschap. 

Zo maak je goed gebruik van het ANKO-lidmaatschap:

ANKO Ledenservice

Als je vragen hebt over ondernemen en alles wat daar mee te maken heeft, dan staat de ANKO Ledenservice voor je klaar. Telefonisch, per mail, via de website
en social media kun je bij de ANKO Ledenservice terecht.

Neem direct contact op >

2 uur gratis expertadvies

Is je vraag of situatie iets ingewikkelder of specialitischer? Dan is het fijn en belangrijk dat er een expert meekijkt. Leden kunnen jaarlijks gebruik maken van 2 uur gratis advies. Dit kan juridisch advies zijn, ondernemersadvies of advies over personeel- of teamzaken. Onze experts helpen je graag verder!

Ga naar gratis adviesaanvraag >

Maak kennis met onze adviseurs

Marketing: tips, tricks & inspiratie

In het ondernemersmagazine ANKO Kapperszaken publiceren we regelmatig artikelen over het vinden en binden van klanten. En hoe handig dat al die artikelen gewoon online kunt nalezen!

Ja, ik wil marketinginspiratie! >

(Tijdelijk) op de centen zitten

Het is fijn en makkelijk als geld kan rollen, maar soms moet je een pas op de plaats te maken. Zeker na het doormaken van een coronacrisis, de huidige energiecrisis en de hoge inflatie. Businessexpert in de kappersbranche Han Eggen geeft zijn vijf beste bespaartips. 

Lees verder >

Bijzondere kappers: zo doen zij het!

In de kappersbranche werken heel veel getalenteerde ondernemers, die het allemaal net even anders aanpakken. Op zoek naar inspiratie? In ANKO Kapperszaken lees je talloze verhalen over hoe andere kappers het ondernemerschap invullen.

Bijzondere kappers >

Jij draagt bij aan een sterke kappersbranche!

De ANKO helpt jou als ondernemende kapper individueel, maar de branchevereniging doet ook dingen voor alle kappers samen. Want dat is de kracht van een grote club: samen kunnen we een krachtig geluid laten horen in de samenleving en politiek Den Haag!

De ANKO werkt aan:

 1. Een branche waar het fijn werken is

De ANKO vindt het juist ook voor het succes van ondernemers belangrijk dat mensen en vakmanschap gewaardeerd worden en dat kappers zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen.

 2. Een branche waar ondernemen loont

De ANKO wil dat ondernemers een goede boterham kunnen verdienen en de ruimte krijgen om hun rol als werkgever en opleider goed te vervullen.

 3. Een branche met oog voor mens & maatschappij

De ANKO vindt het belangrijk dat de branche op verantwoorde wijze innoveert en bouwt aan de toekomst.

Meer weten?

Ben je al lid van de ANKO?

Super! We zijn hartstikke blij met jou!

Ben je nog geen lid maar wel nieuwsgierig naar het lidmaatschap?

Als je nu lid wordt, zijn de eerste 4 maanden van je lidmaatschap gratis! Neem gerust contact op met de ANKO Ledenservice voor meer informatie! >

Of meld je direct aan als nieuw lid >