Ondernemersadviseur Jos Oortwijn staat al jarenlang talloze ondernemers in de kappersbranche bij. Met zijn expertise, begeleiding en vooruitziende blik gingen velen nóg succesvoller ondernemen.

Wie is Jos?

Jos Oortwijn mag je gerust een ondernemersexpert noemen. In 1983 startte hij zijn eigen salon en leidde hij succesvol een team van tien medewerkers. In 2019 besloot hij zijn zaak te verkopen. Gedurende de jaren heeft hij diverse functies bekleed, waaronder die van beleidsadviseur bij de ANKO en als begeleider en adviseur van ondernemers.

Inmiddels runt Jos zijn eigen adviespraktijk Oorts Advies & Support en deelt hij zijn ruime kennis en ervaring met ambitieuze ondernemers in de kappersbranche. Hij biedt hen grondig inzicht in hun financiën en helpt hen toekomstgericht te ondernemen. 

 

Wil je sparren met ondernemersadviseur Jos Oortwijn?

Speciaal voor ANKO-leden biedt Jos een voordelig eerste ‘uurtje sparren’ aan. In dit uur loopt Jos een aantal stappen met je door en kun je al je vragen stellen. Je krijgt praktische inzichten en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Ook als je meer hulp nodig hebt, betaal je een verlaagd ANKO-leden tarief.

Contact

Als je wilt sparren met Jos, stuur dan een mail naar uurtjesparren@gmail.com

Kosten

Speciaal voor ANKO-leden kost het eerste ‘uurtje sparren’ met Jos slechts € 35,-.

Heb je meer tijd of een uitgebreider advies nodig? Na gebruik van het eerste uur betaal je het reguliere adviestarief van € 99,- per uur.