8 mei 2020 Verplicht in protocol: intake vragen kappers

In het hygiëne-protocol, dat iedere kapper verplicht moet gaan gebruiken, staat dat kappers klanten erop moeten wijzen, dat ze niet behandeld worden als ze ziekteverschijnselen hebben.

Dit is het meest essentiële onderdeel van het protocol. Kappers MOETEN dit toepassen om open te mogen zijn. Als ANKO willen we jullie er dan ook op wijzen hier voortdurend alle aandacht voor te hebben!
 
Als de klant de afspraak telefonisch of online (via de website) maakt, moet hij of zij hierop geattendeerd worden. Maar ook als de klant op de afspraak komt, zijn kappers verplicht een aantal vragen te stellen aan de klant over hun gezondheid. Om jullie hierbij te helpen, hebben we een intake vragenlijst gemaakt, die is opgesteld op basis van de richtlijnen van het RIVM.
 
Morgen ontvangen jullie van ons nog een handige animatie die je kunt inzetten in je uitleg aan klanten. Hierin ziet een klant wat hij of zij (minimaal) kan verwachten en hoe er veilig gewerkt gaat worden in de salon. Deze animatie kun je gebruiken op je site of op je social kanalen.

Downloads

Gezondheidscheck klant

149 KB