12 sep 2021 Leander Grotenhuis wint ANKO Ondernemers Award 2021!

Leander Grotenhuis is zondagavond tijdens het Coiffure Award Event uitgeroepen tot de winnaar van de allereerste ANKO Ondernemers Award. Maar liefst 52% van de ANKO leden stemde op hem. Namens de ANKO en al haar leden: Leander, van harte gefeliciteerd! 

Leander Grotenhuis wint ANKO Ondernemers Award 2021!

Al in 2019 koos een deskundige Award Commissie uit de vele aanmeldingen drie fantastische genomineerden. Alle drie blinken ze op geheel eigen wijze uit in het ondernemerschap binnen de kappersbranche. De genomineerden zijn:

  • Ferry Loeve van Het Haartheater, Amsterdam
  • Nero de Boer van Nero Barbershop, Ermelo en Harderwijk
  • Leander Grotenhuis van Leander Grotenhuis Hairdressers, Dieren.


Door de coronapandemie werd het Coiffure Award Gala - en daarmee de verkiezing voor de ANKO Ondernemers Award - maar liefst drie keer uitgesteld. Deze zomer kwam er dan toch eindelijk groen licht, al was het voor een kleiner event en niet voor het gebruikelijke grootse gala.

Eind juli mochten de ANKO-leden eindelijk stemmen op hun favoriete ondernemer. En vanavond, tijdens het feestelijke Coiffure Award event, kreeg Leander Grotenhuis de allereerste ANKO Ondernemers Award uit handen van Maurice Vervoort, voorzitter van de Award Commissie. 

Leander: "Ik vind het supertof om de eerste ANKO Ondernemers Award te winnen. Ik kan dit alleen dankzij een hele trouwe klantengroep en door een team dat blindelings vertrouwt op mijn leiderschap en ondernemerschap. Hen wil ik dan ook enorm bedanken!"

ANKO-voorzitter Maurice Crusio mocht vanavond de Team Award uitreiken aan het team van Androgyn Rotterdam. En Hairdresser of the Year werd Juliette den Ouden. Kijk voor alle winnaars op coiffureaward.nl.

In de komende ANKO Kapperszaken (1 oktober op je mat) vind je een uitgebreid interview met Leander Grotenhuis.