BHV veilig, eenvoudig en betaalbaar regelen met Help123

Sinds 2013 zet de ANKO zich in voor het verminderen van regelgeving die te veel tijd en geld kost. Onduidelijke regelgeving rondom bedrijfshulpverlening (BHV) was een van die problemen die tot onnodige kosten leidde… maar nu niet meer! 

BHV veilig, eenvoudig en betaalbaar regelen met Help123

BHV: veilig, eenvoudig & voordelig met slimme online tool!

Vanaf nu kunnen kappers online hun BHV organiseren, dankzij een online bhv-tool, die de ANKO samen met een aantal andere branches ontwikkeld heeft. Medewerkers verplicht naar prijzige trainingen sturen en afhankelijk zijn van één bhv’er is vanaf nu verleden tijd.

De tool heet Help123 en de kappers (werkgevers en werknemers) die ‘m getest hebben zijn heel erg enthousiast!

Voordeel 1: veilig

Met Help123 ben je niet meer afhankelijk van 1 bhv’er, want alle medewerkers volgen een online training, net zo lang tot zij geslaagd zijn. Kennis over hoe je moet handelen bij een noodgeval is daardoor bij meer mensen aanwezig en dat bevordert de veiligheid.

Voordeel 2: eenvoudig

Help123 is afgestemd op de kappersbranche. Je organiseert eenvoudig bhv op de werkvloer en het systeem zorgt ervoor dat je niets vergeet. Je medewerkers volgen de trainingen online op hun telefoon, tablet of pc. Help123 herinnert je eraan als het tijd is voor de jaarlijkse herhaling van de training.

Voordeel 3: betaalbaar

De bhv-tool kost je voor ANKO-leden slechts € 7,50 ex. btw per medewerker, per jaar en € 10 voor niet-leden. Uiteraard kun je er altijd zelf voor kiezen om toch nog aanvullend gebruik te maken van praktijkcursussen (bijvoorbeeld reanimeren of brand blussen), maar met Help123 zorg je er in ieder geval voor dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

>> Ga naar Help123

Heb je vragen over Help123?

Neem dan contact op met de Help123desk. 
Bel 030 - 602 49 15 of mail naar info@help123.eu

Help123 is mede mogelijk gemaakt door het CvAE