Wat te doen bij spookfacturen!

De ANKO wil je graag behoeden voor zogenaamde spookfacturen, aanbiedingen en herinneringen. Je hebt dan te maken met een agressieve verkoopmethode die je veel geld kan kosten.

Downloads

Antwoordbrief spookfactuur voorbeeld

24 KB

Onderwerpen: spookfacturen

Reageren

Reacties (3)

Theo

Ook een spookfactuur ontvangen van NL Domein Host. Het IBAN nummer komt uit Spanje ES6300 en dan nog een paar nummers. 24-07-2014

24 jul 2014

Ria Drent

Spookfactuur ontvangen van NL Domein Host, opletten dus !

18 jul 2014

Geert Ooosting

Hallo, Nog niet eerder gaf ik door dat ik spookfacturen ontving maar nu wil ik toch doorgeven dat ik vorige week een kreeg van NBDR, mijn derde in 2014. Ik zie het vrijwel direct want bij de naam van de salon staat ook tussen haakjes dat ik de eigenaar ben.... Zo sta ik ingeschreven in het handelsregister, dus als ik post krijg met deze gegevens dan weet ik dat ze het uit het handelsregister zijn gehaald en kijk ik direct van wie dit afkomstig is. Ik heb in het verleden de KVK gebeld maar zij zeggen ook niets te kunnen doen. Ik heb de nepfactuur/aanbieding (zoals ze zelf zeggen) natuurlijk verscheurd en weggegooid. Goed dat jullie er aandacht aanbesteden. Met vriendelijke groet, Geert Oosting. (5662)

7 jul 2014

Reageren op: Wat te doen bij spookfacturen!

* E-mailadres wordt niet gepubliceerd