15 apr 2020 Waar knokt de ANKO voor tijdens deze coronacrisis?

Iedereen bij de ANKO is hard aan het werk om de kappersbranche zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijke tijden. Je vindt de laatste informatie en documenten op onze speciale website ANKO Corona Steunpunt.

Iedereen bij de ANKO is hard aan het werk om de kappersbranche zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijke tijden. Dat doen we persoonlijk, door iedere week zo’n 8.000 telefoontjes te beantwoorden en jullie bij te staan met raad en daad. We zorgen dagelijks voor de laatste informatie en actuele Q&A’s, checklists en uitgebreide informatie over alle steun- en noodmaatregelen.  

Je vindt de laatste informatie en documenten op onze speciale website ANKO Corona Steunpunt.


Overzicht van onze lobby-punten
We zijn voortdurend in contact met de overheid (politiek en ambtelijk), instanties, onze koepels en collega-branches om de kappersbelangen optimaal te behartigen. We hebben alle punten waar we ons op dit moment voor inzetten in een lobby-overzicht gezet. Zodat je kan zien dat we keihard aan het knokken zijn voor de kappersbranche. We zijn blij dat we dit mede namens jou mogen doen, want samen staan we écht sterker!